Friday, December 07, 2007

Φυλάκιση 1 ή 2 ετών σε ανεγκέφαλους διαφημιστές!

Αν η πρόκληση ζημιών επί των πινακίδων οδοσήμανσης επιφέρει ποινή φυλάκισης ενός ή δύο ετών,






τότε η παραποίηση των ενημερωτικών πινακίδων του Μετρό για διαφημιστικούς λόγους, πέραν της απίστευτης σύγχυσης, ποία ποινή πρέπει να επιφέρει;





Φωτογραφία διαφήμισης κινητού τηλεφώνου της Sony Ericsson σε συρμό του Μετρό της γραμμής Αιγάλεω/Αεροδρόμιο (05/12/2007).
Σημειώνεται ότι η διαφήμιση έχει το σχήμα των πινακίδων των διαδρομών του Μετρό και ότι είναι ανηρτημένη ακριβώς δίπλα απ’ αυτές.

Ο Filboid Studge προτείνει την επέκταση της ποινής και στους υπεύθυνους του Μετρό που επέτρεψαν την ανάρτηση της σκοταδιστικής διαφήμισης.
Εσείς;

5 comments:

cyrus said...

Ναι, και να τους βάλουν και πρόστιμο για κλέψιμο ιδέας (από Λονδίνο μεριά)...

Filboid Studge said...

cyrus,
εκπλήσσομαι!
Ανέχθηκαν οι Εγγλέζοι τέτοια διαφήμιση που παραποιεί τις διαδρομές του Tube;
Un-effing-believable!

Anonymous said...

Κι εγώ παιδάκι μου είδα τις πρόστυχες τις φωτογραφίες στη διαφήμιση με το καλτσόν μέσα στο σταθμό που μπαίνουν θρησκευάμενοι αθρώποι κι έκανα το σταυρό μου και κοίταζα πέρα μεριά να μην τις βλέπω κι έπεσα στο λούκι στίς γραμμές ανάμεσα! Κι ερχόταν το τραίνο και δεν πρόφταινα να βγω κι άρχισα να τρέχω 80 χρονώ γυναίκα από του Φιξ μέχρι την Άκρόπολη κι από πίσω το τραίνο πανάθεμά το... Κι όχι τίποτες άλλο αλλά πήγαινα και Άγιο Δημήτριο, όχι Άγιο Αντώνιο - μεγάλη η χάρη του! Με καταλαβαίνεις εσύ τώρα κυρά Φιλβόιδ, πρέπει να τα 'χεις τα χρονάκια σου, ίσαμε πόσο είσαι; Καμιά ογδονταριά κι εσύ; Το καταλαβαίνω από τον τρόπο που εκφράζεσαι, και δε μου λες... Χήρα κι εσύ; Χήρα; Αλλά όλα κι όλα, γρήγορο πράμα το μετρό κυρά Φιλβόιδ, ούτε που το κατάλαβα πότε έφτασα Ακρόπολη! Το επίθετό σου είναι Στούντγκε; Από που είσαι; Εύχομαι τα δέοντα!

Filboid Studge said...

ανώνυμη,
τίποτα δεν σού ξεφεύγει!
Εμ, βέβαια ήμαστε συνομήλικες. Γράφεις κι εσύ πολυτονικό;
Ναίσκε, Στούντγκε λέγανε τον μακαρίτη. Αρσατός. Καλό παλουκάρι. Εφχιανε τζινέβρα στη σκάφη. Ετσι τον χάσαμε. Πνίγηκε. RIP.

Rodia said...

Ενα δωρακι απο εμενα-->> Ωραιοτατο βιντεακιον που δινει μαθηματα οδικης κυκλοφοριας!

αν δεν ανοιγει ο συνδεσμος, διαλεξε:

http://www.youtube.com/watch?v=Bwe9BEuE-3A